Dobbeltkonsert: Ralph Myerz and the Jack Herren Band (NO) // Billy’s Band (RU)

Ralph Myerz and the Jack Herren Band (NO)

RMJHB og Barents Spektakel i skjønn forening i anledning bandets 20 års jubileum!

«Det villeste minnet vi har fra Kirkenes, er fra da vi var så heldige å få gjeste Barents Spektakels Border-Crossing-Exercises i 2008. Vi skulle spille på Club Oasis i Nikel, med vår største produksjon i nord, med blåsere og det hele. Vi fikk virkelig føle på det folk i Kirkenes opplever både titt og ofte, nemlig grensen til Russland”, sier Tarjei Strøm.

Etter noen år med sideprosjekter og samarbeid med navn som Snoop Dogg, George Clinton, Diana Ross, Datarock, Ylvis, Maria Mena, Turboneger og Kaizers Orchestra, er monsteret Ralph Myerz and the Jack Herren Band tilbake: «2017 kommer til å bli det villeste året i bandets historie!»

RMJHBs comeback- og jubileums-turne sammenfaller med deres besøk på Barents Spektakel, og derfor vil vi gi dem en liten gave: Vi har invitert den samme blåserrekka som var med i 2008, til å spille med dem.

Forbered dere på en eksklusiv opplevelse; RMJHB og the Herren Horns – med glupske live beats, fantastisk rocke estetikk blandet med den mest dansbare musikk i verden.

RMJHB: Erlend Sellevold – keys; Tarjei Strøm – drums; Benjamin Helland – percussion; Marius Larsen – guitar; Thomas Larssen – bass.

The Herren Horns: Marius Haltli – trumpet, Anders Eriksson – trumpet, Fred Glesnes – tenor sax, Kent Robin Nilsen – trombone.

Billy’s Band (RU)

Romantisk alko-jazz i regi av havnemiljøets kyniske, men ydmyke dagdrømmere og støyende intellektuelle i Billy`s Band, skaper en paradoksal stemning; tristhet gjennom latter, feiring uten grunn, ensomhet blant venner, og en begravelse med happy ending.

Billy Novik – double bass, vocal, piano; Andrey Rizhik – guitar, orchestral cymbals; Mikhail Zhidkih – sax, percussion; Dmitry Maximichev – sound engineer.

lørdag 11/02/17

21:30 - 23:30
375 NOK

Send this to a friend