Dobbeltkonsert: Megaphonic Thrift+ (NO) // Glintshake (RU)

The Megaphonic Thrift+ (NO)

The Megaphonic Thrift+ fra Bergen er en av Norges stigende stjerner og stakk i fjor av med Spellemannprisen for Beste Indiealbum med utgivelsen ”Sun Stare Sun”. Deres nyeste utgivelse, det kritikerroste albumet ”Få Meg Til Verden i Tide” fra 2016, viser at bandet beveger seg i en ny retning, vekk fra de gitarorienterte røttene og med mer bruk av elektroniske produksjoner med en poppy-synth signatur.

‘En av årets fineste norske utgivelser.’

– Musikkmagasinet, Klassekampen

Richard Myklebust guitar, vocal; Linn Frøkedal bass, vocal; Fredrik Vogsborg drums, vocal; Njål L. Clemetsen guitar, vocal; Njål Paulsberg keys, div; Emil Nikolaisenguitar, keys.

Glintshake (RU)

Moskvabandet Glintshake har igjen begynt å bruke sitt morsmål. I tillegg har bandet endret scene initialene sine fra GSH til russiske “ГШ”. De vil utnytte mulighetene et morsmål har, til å uttrykke seg skarpere, mer presist, til å sette seg til doms over seg selv og sin egen kultur, og i det hele tatt utløse en større kreativ frihet gjennom å kommunisere på sitt eget språk. Glintshake beveger seg i et variert musikalsk landskap, fra akademisk musikk, russisk avant-garde, Sovjetisk New Waw- til jazz. Musikken, satt sammen med videoverk, gjør at en konsertopplevelse med “ГШ” oppleves som en hymne til paradoksale friheter, spontanitet og den russiske eksistens absurditet.

‘Årets mest avant-garde popalbum fra Russland’

– Afisha Daily

Ekaterina Shilonosovavocal, guitar; Yevgeni Gorbunov guitar; Yegor Sargsyan bass guitar; Alexey Yevlanovdrums; Anna Geljuk percussion; Konstantin Sukhan trumpet; Grigory Parovichnikov sound engineer.

fredag 10/02/17

21:30 - 23:30
350 NOK

Send this to a friend